Ιστοχώρος Ελληνικά Σκεπτόμενων. Ελληνοκεντρικά Θέματα.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΑΝ

Ποιοι Είμαστε

  Αρχική Σελίδα

  Βιβλία

  Τέχνες & Πολιτισμός

  Νέα Φιλοσοφία

  Αρχαία Φιλοσοφία

  Θρησκειολογία

  Πολιτικά Θέματα

  Μακεδονικό Ζήτημα

  Άρθρα & Απόψεις

  Τα "Ελγίνεια" Μάρμαρα

  Μουσική & Μουσικοί

  Μυστικά Ελληνικής Γλώσσας

  Ανθελληνικές Προπαγάνδες

  Σατυρικές απαντήσεις

 

Επικοινωνία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΠΟΙΩΝΤΑΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ.

Όποιο Εβραϊκό ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ έχει διασπείρει εδώ και κάμποσα χρόνια στο διαδίκτυο το παρακάτω ψευδές και ανύπαρκτο κείμενο….. ΤΟΥ Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ !!!!!!!!

…..«Η Δημοκρατία τους αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.»…..

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΤΕ !!!!

Καριόληδες, που βγήκατε όλοι και ωρύεστε ότι είστε συγγραφείς και Ελληναράδες.

(Εκ του καναπέως.)

ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ, ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΙΚΟΣ

ΙΣΟΚΡ 7.20-27

(ΙΣΟΚΡ 7. Πίστις: §20) - Η αξιοκρατική επιλογή των αρχόντων κατά το παρελθόν:

 

[20] Οί γαρ κατ' εκείνον τον χρόνον την πάλιν διοι­κούντες κατεστήσαντο πολιτείαν ούκ ονόματι μεν τω κοινοτάτω και πραοτάτω προσαγορευομένην, επί δε των πράξεων ού τοιαύτην τοίς έντυγχάνουσι φαινομένην, ούδ' ή τούτον τον τρόπον επαίδευε τους πολίτας ώσθ' ηγείσθαι την μεν ακολασίαν δημοκρατίαν, την δε παρανομίαν ελευθερίαν, την δε παρρησίαν ισονομίαν, την δ' εξουσίαν του ταύτα ποιείν εύδαιμονίαν, αλλά μισούσα και κολάζουσα τους τοιούτους βελτίους και σωφρονεστέρους άπαντας τους πολίτας εποίησεν.

 

Ισοκράτους Αρεοπαγιτικός, Περί Ειρήνης.

Μετάφρασις Σ. Τζουμελέας. Αθήνα:

Πάπυρος.1949.

 

Οι διοικούντες, δηλαδή (Σόλων και Κλεισθένης) κατ' εκείνον τον χρόνον την πόλιν, δεν ίδρυσαν πολίτευμα ονομαζόμενον μεν δι' ονόματος κοινοτάτου και ωραιοτάτου, μη φαινόμενον δε εις την εφαρμογήν τοιούτον εις τους ζώντας κατ' αυτό, ουδέ ίδρυσαν τοιούτον πολίτευμα το οποίον κατά τέτοιον τρόπον εξεπαίδευε τους πολίτας, ώστε να θεωρούν την μεν ακολασίαν δημοκρατίαν, την δε παρανομίαν ελευθερίαν, την αυθάδειαν ισονομίαν, ευτυχίαν δε την άδειαν του να πράττη καθένας ταύτα, αλλ' ίδρυσαν πολίτευμα το οποίον με το να μισή και να τιμωρή τους τοιούτους έκαμνεν όλους τους πολίτας καλυτέρους και σωφρονεστέρους.

 

ΜΗ ΧΕΣΩ !!!!

 


ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

 

Όποιον τον ενοχλεί η φωτογραφία,... στα παπάρια μου.

 

Γράφει η ιστοσελίδα http://www.hellenica.de/Europa/Istoria/Holocaust.html ότι:

 

«....Τα θύματα του Ολοκαυτώματος ήταν Εβραίοι, Σέρβοι, Πολωνοί, Ρώσοι, Κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι, Ρομ και Σίντι (τσιγγάνοι), οι ψυχικά ασθενείς και σωματικά ανάπηροι, διανοητές και πολιτικοί ακτιβιστές, Μάρτυρες του Ιεχωβά, μέλη άλλων θρησκευτικών ομάδων, μέλη του Καθολικού και Προτεσταντικού κλήρου, συνδικαλιστές, μερικοί Αφρικανοί, κοινοί εγκληματίες, άνθρωποι που είχαν χαρακτηριστεί "εχθροί του κράτους", και πολλοί που δεν ανήκαν στην Άρεια φυλή. Αυτοί οι άνθρωποι χάθηκαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και σε μαζικές εκτελέσεις, σύμφωνα με τα εκτεταμένα αρχεία που κράτησαν οι ίδιοι οι Ναζί (κείμενα και φωτογραφίες), μαρτυρίες (επιζώντων, δραστών και αυτοπτών μαρτύρων), και τα στατιστικά στοιχεία των χωρών υπό ναζιστική κατοχή.»

 

Και ερωτώ: Μιάς και κατονομάζει χώρες, μήπως γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποια χώρα που ονομάζεται: «Ομοφυλοφιλία»; Τότε, λογικά οι κάτοικοί της θα λέγονταν Ομοφυλόφιλοι. Αν δεν υπάρχει τέτοια χώρα, τότε μήπως για να γίνει «εφικτό» το νούμερο μαζί με την φράση: «6.000.000 Εβραίοι κάηκαν στο ολοκαύτωμα.....» επειδή δεν έβγαινε το άθροισμα στην πρόσθεση, έβαλαν μέσα και τους απανταχού ομοφυλόφιλους και τους βάφτισαν Εβραίους έτσι στον αέρα;

Κάτι σαν να λέμε: «ladies and Gentlemen and the… others».

Η ίδια ιστοσελίδα γράφει:

 

«..... Οι Εβραίοι της Ευρώπης ήταν τα κυρίως θύματα του Ολοκαυτώματος, μέσω αυτού που οι Ναζί ονόμαζαν «Τελική Λύση του Εβραϊκού Ζητήματος». Το νούμερο που χρησιμοποιείται πιο συχνά για τον αριθμό των θυμάτων του εβραϊκού πληθυσμού είναι ΕΞΙ εκατομμύρια, αν και οι τυπικές εκτιμήσεις από τους ιστορικούς για το εύρος των θυμάτων κυμαίνονται από πέντε εκατομμύρια ως και πάνω από έξι εκατομμύρια. Εκτός από τους Εβραίους, περίπου 220.000 Ρομά και Σίντι θανατώθηκαν στο Ολοκαύτωμα (μερικές εκτιμήσεις φτάνουν ως και τις 800.000), δηλαδή το 25-50% του ευρωπαϊκού τους πληθυσμού. Άλλες ομάδες που κρίθηκαν «φυλετικά κατώτερες» ή «ανεπιθύμητες» ήταν οι εξής: Σοβιετικοί στρατιώτες και πολίτες αιχμάλωτοι σε κατεχόμενες περιοχές (περιλαμβανομένων των Ρώσων και άλλων Σλάβων), Πολωνοί μη Εβραίοι (ΤΡΙΑ εκατομμύρια Πολωνοί Εβραίοι και 2 εκατομμύρια Πολωνοί μη Εβραίοι), διανοητικά ασθενείς ή σωματικά ανάπηροι, ομοφυλόφιλοι, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Κομμουνιστές και άλλοι πολιτικοί αντιφρονούντες, συνδικαλιστές και κάποιοι Καθολικοί και Προτεστάντες κληρικοί που διώχτηκαν ή θανατώθηκαν. Αν συνυπολογιστούν και όλες αυτές οι πληθυσμιακές ομάδες, ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει σημαντικά. Κάποιες εκτιμήσεις τοποθετούν το συνολικό αριθμό θυμάτων του Ολοκαυτώματος στα 26 εκατομμύρια ανθρώπους, όμως τα 9 έως 11 εκατομμύρια θύματα συνήθως θεωρείται η πιο αξιόπιστη εκτίμηση.»

 

Εδώ βλέπουμε ότι σφαγιάστηκαν-κάηκαν αρκετά εκατομμύρια από τον πληθυσμό της Ευρώπης, αλλά οι εμπνευστές της ιστορίας του Ολοκαυτώματος επιμένουν να ρίχνουν όλο το βάρος της υπόθεσης στο ότι κάηκαν Εβραίοι. Λες και όλοι οι υπόλοιποι δεν ήταν άνθρωποι κι ότι επρόκειτο για άρρωστα σκυλιά.

α) «Πώωωωωπω, κάψανε έναν Εβραίο. Είναι παλιάνθρωποι και δολοφόνοι».

β) «Κάψανε έναν Πολωνό. Ναι, αλλά δεν ήταν Εβραίος και δεν αποτελεί σημείο αναφοράς».

δ) «Κάψανε 100 πούστηδες, 200 Σοβιετικούς και 150 Ρομά. Οι Εβραίοι που είναι; Γιατί δεν κάψανε Εβραίους; Κόψτε 90 πούστηδες, 180 Σοβιετικούς και 130 Ρομά και γράψτε ότι είναι πουστο-Εβραίοι, Σοβιετο-Εβραίοι, γυφτο-Εβραίοι».

Και εξηγώ κι ας παρεξηγηθώ. Στις ημέρες μας, ο πληθυσμός της Πολωνίας ανέρχεται σε 38, 7 εκατ. κατοίκους που αντιπροσωπεύει το 5% του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης. Στο έτος 1942 θα πρέπει να ήτανε γύρω στα 20 με 25.000.000 κάτοικοι.

Αν αιχμαλωτίστηκαν 3.000.000 Πολωνοί Εβραίοι, τότε πόσα εκατομμύρια Πολωνο-εβραίοι σώθηκαν; Λέτε να τους πιάσανε όλους; Πόσον καιρό χρειάστηκαν οι Γερμανοί να αιχμαλωτίσουν 3.000.000 ανθρώπους; Μία ημέρα; Δύο; Έναν μήνα; Πέντε μήνες; Τρία εκατομμύρια άνθρωποι και μάλιστα από την ίδια χώρα, δεν πιάνονται αιχμάλωτοι ούτε τακτοποιούνται στα στρατόπεδα, ούτε σε 12 μήνες.

Κι αν βάλουμε και τα άλλα 2.000.000 ΜΗ Εβραίων που αιχμαλωτίστηκαν, (και κάηκαν) τότε καταλαβαίνετε το ποσόν της τρέλας που μας έχουν δώσει να φάμε κι εμείς το κατάπιαμε χωρίς να δούμε τί τρώμε. Ας αφήσουμε αυτά τα 3+2 = 5.000.000 άτομα στην ησυχία τους, για να ασχοληθούμε με μία άλλη μέτρηση.

Με τα ΕΞΙ εκατομμύρια καμένων Εβραίων. Έχουμε και λέμε:

Εβραϊκό κράτος ΔΕΝ υπήρχε, για να πούμε ότι τους μάζεψαν από εκεί. Ήταν μία φυλή διάσπαρτη σε κάποια Ευρωπαϊκά κράτη και στην Αμερική. Όπως είναι φυσικό, ΚΑΝΕΝΑΣ Αμερικανο-εβραίος δεν πειράχτηκε, γιατί ο πόλεμος ήταν στην Ευρώπη καθώς και το «Εβραιομάζωμα». Βάζοντας λοιπόν μπροστά τον καψαλισμένο αυτό αριθμό των ΕΞΙ εκατομμυρίων εβραίων, θα κάνω μερικές προσθαφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς. Ένα έτος έχει 364 μέρες, αν δεν είναι δίσεκτο. ΠΟΣΟΙ εβραίοι θα έπρεπε να καίγονται καθημερινά στους γερμανικούς φούρνους; Υποτίθεται ότι θα ήταν απασχολημένοι και με το κάψιμο των άλλων εθνικοτήτων που ΔΕΝ ήταν εβραίοι. Θα είχαν τον απαιτούμενο χρόνο να καίνε ολημερίς κι ολονυχτίς χωρίς σταματημό; ΜΟΝΟ για εβραίους, πόσους να έκαιγαν ημερησίως; 500 άτομα; 1.000;

Ας πούμε 1.000. Επί 364 μέρες του έτους, ισούται με 364.000 εβραίους ανά έτος. Τους έκαιγαν επί 4 χρόνια ας πούμε κι όχι επί 3;

Τότε έχουμε 364.000 Χ 4 = 1.456.000 εβραίους από το 1942 έως και το 1945. Βλέπει κανείς εδώ το νούμερο: «6.000.000»?!?!?!?

Κι αν αυθαιρετήσουμε και βάλουμε το ποσόν στο διπλάσιο, στα 2.000 άτομα κάθε μέρα, τότε θα έχουμε 2.912.000 εβραίους. Είπατε τίποτα;

Πόσοι Γερμανοί «εργάζονταν» στα στρατόπεδα; Αν έκαιγαν 1.000 άτομα ανά ημέρα, τότε πόσα φιλοξενούμενα άτομα (για ψήσιμο) χώραγε το κάθε στρατόπεδο; Αν χώραγε 2.000, τότε με το πρώτο ψήσιμο θα έπαυε να λειτουργεί επειδή δεν θα υπήρχαν άλλα θύματα ή θα έπρεπε να περιμένουν κάποιες μέρες μέχρι να τους φέρουν τα επόμενα. Αν έπρεπε να περιμένουν κάποιες μέρες, τότε αυτές οι μέρες θα πρέπει να αφαιρεθούν από τον προηγούμενο υπολογισμό και τα θύματα να είναι τραγικά και κατά πολύ λιγότερα σε αριθμό.

Ο παραπάνω υπολογισμός-συλλογισμός έγινε ΜΟΝΟ για τους εβραίους. Κι όπως διαπιστώνετε, τα νούμερα δεν βγαίνουν ούτε κατά διάνοιαν. Να πάμε τώρα στο πιο τραγελαφικό μέρος της λοβοτομής που μας κάνουν κι εμείς την δεχόμαστε σαν να πρόκειται για το καλύτερο γλυκό; Όπως θα διαβάσατε λίγο πιο πάνω, μιλάνε για το κάψιμο αν όχι του 50%, τουλάχιστον του 25% του Ευρωπαϊκού πληθυσμού των Ρομά και Σίντι των τότε ημερών. Αν λοιπόν οι Ρομά και Σίντι ήταν στο σύνολο 3.200.000, τότε πρόκειται για έθνος ολόκληρο κι όχι για νομάδες και τσιγγάνους. Αν από το έθνος τους κάηκαν οι 800.000 όπως λέει πιο πάνω, τότε η καταστροφή είναι μεγαλύτερη από αυτήν που δήθεν υπέστησαν οι εβραίοι. Μετά, λένε για σύνολο θυμάτων που κάηκαν, στα 26.000.000 και παρακάτω προσπαθεί να τα τοποθετήσει βάσει λογικής και δίνει τον αριθμό 9 με 11.000.000. Κάτι δεν κολλάει εδώ, δεν νομίζετε; Ακόμη και 11.000.000 να ήτανε τα θύματα του Ολοκαυτώματος, δεν βγαίνει στους υπολογισμούς του ΠΟΣΟΥΣ φιλοξενούμενους θα έπρεπε να έχει το κάθε στρατόπεδο, ΠΟΣΟΥΣ έκαιγε κάθε μέρα, ΠΟΣΑ στρατόπεδα υπήρχαν, αν λειτουργούσαν και τις νύχτες, κλπ, κλπ, κλπ.

Η λέξη «Ολοκαύτωμα» σημαίνει κάτι που αρπάζει φωτιά ολόκληρο. Δεν μπορώ να φανταστώ τόσα εκατομμύρια να καίγονται. Σίγουρα κάποιοι θα πέθαναν από τις κακουχίες ή θα τουφεκίστηκαν. Δεν τους έκαψαν όμως. Αλλά για θέστε στον εαυτό σας το ερώτημα: «Τί είναι πιο εύκολο και μή χρονοβόρο; Να βρεις και να συλλάβεις 100 άτομα διάφορα ή να βρεις ποιός είναι εβραίος, να ψάχνεις σε χαρτιά, ταυτότητες, ρίζες οικογενείας και τα συναφή»; Εγώ λέω ότι η πρώτη περίπτωση είναι η πιο μή χρονοβόρα. Όπως θέλουν να μας δείξουν, κατάφεραν να συλλάβουν περισσότερους από αυτούς που πρώτα χρειάζεται ταυτοποίηση εθνικότητας, από αυτούς που είναι από οπουδήποτε. Είναι σαν να κάνεις επιδρομή στην Ελλάδα, να περνούν από δίπλα σου χιλιάδες άτομα κι εσύ να χάνεις τον χρόνο σου να ψάχνεις να βρεις ποιός είναι εβραίος για να τον συλλάβεις. Σε ένα κοπάδι μαρίδες, εσύ να ψάχνεις να βρεις ποιά μαρίδα είναι Gay.

Για γέλια είναι αυτοί οι εμπνευστές του Ολοκαυτώματος, οι οποίοι είναι από την ίδια ράτσα με τους εμπνευστές της ψευτο-βίβλου που έβαλε φωτιά στην ανθρωπότητα και την έκανε κάρβουνο.

 

Το Στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν - Γκούζεν (γερμ. Konzentrationlager (KZ) Mauthausen - Gusen) ήταν Ναζιστικό στρατόπεδο που κατασκευάστηκε στην Αυστρία, κυρίως για την κράτηση και την καταναγκαστική εργασία κοινωνικών ομάδων που αντιτίθονταν στο Ναζιστικό καθεστώς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε αυτό δεν γίνονταν ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις κρατουμένων. Από την ίδρυση (Αύγουστο 1938) μέχρι την απελευθέρωσή του, υπολογίζεται ότι σε αυτό βρήκαν τον θάνατο περίπου 100.000 άτομα.

Βρε παιδάκι μου, μόνο 100.000 χιλιάδες άτομα μέσα σε 7 χρόνια. 1938–1945. Δηλαδή, 14.285 άτομα κι ένας νάνος ανά έτος. Σε 4 χρόνια μας βγαίνει το νούμερο 57.142 άτομα κι ένας νάνος πάλι. Μέχρι τον αριθμό 6 γαμημένα εκατομμύρια, έχουμε πολύύύύ μέλλον ακόμα.

Ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από το ναζιστικό καθεστώς μπορεί να μη γίνει ποτέ γνωστός, αλλά μελετητές του θέματος, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους για να υπολογίσουν τον φόρο θανάτου, έχουν σε γενικές γραμμές συμφωνήσει σε μια χοντρική εκτίμηση του αριθμού των θυμάτων. Βλέπετε αυτούς εδώ στην φωτογραφία; Είναι μερικοί από τους επιζώντες του προαναφερθέντος στρατοπέδου. Αυτό σημαίνει πως δεν σκότωναν όλον τον κόσμο που βρίσκονταν στα στρατόπεδα, μόνο ορισμένους.

Τότε και πάλι θα ρωτήσω: «Πόσους φιλοξενούμενους» χώραγε το κάθε στρατόπεδο και πόσοι έπρεπε να πεθάνουν»; Πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να αποδειχτεί ότι μέσα σε 4 χρόνια κατεσφάγησαν 6.000.000 εβραίοι. Τόσοι, δεν ήταν σαν φυλή ή έστω σαν έθνος σε όλο τον πλανήτη. Και ξαφνικά, μας λένε ότι οι γερμανοί δολοφόνησαν περισσότερους εβραίους από όσους υπήρχαν εκείνα τα χρόνια πάνω στην γη. Στις 100 μαρίδες που υπήρχαν, σκότωσαν τις 150.

Επαναλαμβάνω, εβραϊκό κράτος ΔΕΝ υπήρχε. Ούτε σήμερα υπάρχει, απλά έχουν ληστέψει την Παλαιστίνη και δια μέσου «γενοκτονίας των παλαιστινίων» κατάφεραν να επιβληθούν. Για πόσο ακόμη όμως;

Πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα Βρετανικά και Σοβιετικά έγγραφα έχουν δείξει ότι το σύνολο των θυμάτων μπορεί να είναι κάπως υψηλότερο απ' ότι πιστευόταν. Πάντως, οι εκτιμήσεις που ακολουθούν θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστες. Αλλά.... αξιόπιστες, ή και πάλι φάσκουν κι αντιφάσκουν;

5,1 έως 6.000.000 Εβραίοι, συμπεριλαμβανομένων 3 έως 3,5 εκατομμυρίων Πολωνο-Εβραίων.

1,8 έως 1,9 εκατομμύρια μη-Εβραίοι Πολωνοί (αριθμός που περιλαμβάνει όλους εκείνους που δολοφονήθηκαν σε εκτελέσεις ή εκείνους που πέθαναν σε φυλακές, εξαναγκασμένη εργασία και στρατόπεδα συγκέντρωσης, καθώς και πολίτες που βρήκαν το θάνατο κατά τη γερμανική εισβολή του 1939 και την Εξέγερση της Βαρσοβίας του 1944.

250.000 Τσιγγάνοι (Ρομά και Σίντι) Λίγο πιο πριν, είδαμε τον αριθμό 800.000 κι όχι 250.000. Δηλαδή 550.000 λιγότεροι;

200.000 άτομα με ειδικές ανάγκες, 100.000 Κομμουνιστές, (κι αυτοί με ειδικές ανάγκες είναι) 80.000 Μασόνοι, 15.000 ομοφυλόφιλοι, 2.500 έως 5.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά, (πώς την γλιτώνουν πάντα αυτοί;) 330.000 έως 1,2 εκατομμύρια Σέρβοι, που δολοφονήθηκαν από Κροάτες Ναζί.

Ρε φίλε ραβίνε, σταμάτα να παίζεις με την νοημοσύνη μας.

1.200.000 μείον 330.000 μας δίνει το άθροισμα 870.000. Τόσο μεγάλο νούμερο ΔΕΝ γίνεται λάθος. Δεν ξέρετε που στον διάολο πήγαν αυτοί οι 870.000 άνθρωποι; Πρέπει να μας βρείτε αυτούς τους 870.000, ειδάλλως να κάνουμε το ίδιο και με τους εβραίους. Δεν μπορούμε να αφαιρούμε νούμερα από τους άλλους αλλά στον εβραίο να μην κόβουμε ούτε δράμι. Με αυτό το σκεπτικό, τότε με την απλή μέθοδο της αριθμητικής του δημοτικού, έχουμε μόνο γύρω στα 4.350.000 νεκρούς εβραίους, νούμερο που και πάλι δεν βγαίνει με τους προηγούμενους υπολογισμούς που κάναμε. Δηλαδή, μόνο στο στρατόπεδο Μαουτχάουζεν βγάλαμε το άθροισμα 14.285 νεκρά άτομα κι ένας νάνος ανά έτος. Πόσα στρατόπεδα θα χρειάζονταν για να σκοτώσουν έστω 4.350.000 εβραίους αν όχι 6.000.000 μέσα σε 4 χρόνια; Να μία καλή άσκηση για τα παιδάκια του δημοτικού που χρειάζονται για να ξεκινήσουν να σκέπτονται. Και καλά τώρα, το νούμερο αυτό είναι.... Fix? Ούτε 5.987.472 δεν ήτανε; Ακριβώς ΕΞΙ εκατομμύρια; Ούτε 6.000.075; Και μετά ψάχνετε για αγνοούμενους.

ΕΔΩ φαίνεται ποιός είναι ρατσιστής. Αντί να λέτε ότι δολοφονήθηκαν τάδε-τόσα εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι, προτιμάτε να λέτε μόνο την δική σας εθνικότητα επειδή αυτό σας βολεύει. Είστε όντως για λύπηση.

Γιάννης Φραγκούλης.

 

 

Στις 24+25 του Ιουλίου 2009, είχε προγραμματιστεί να δοθεί παράσταση από ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ στο ιερό για τους Έλληνες θέατρο της Επιδαύρου, με τίτλο: "Οι υιοί του φωτός εναντίον των υιών του σκότους". Παρουσίαζαν τους Έλληνες σαν τους υιούς του σκότους, τους οποίους και νικούσαν οι Εβραίοι που θα ήταν οι υιοί του φωτός. Εκτός από την κλοπή και διαστρέβλωση της ιστορίας μας με την κωλοβίβλο τους, είχαν το απύθμενο θράσος να μας κάνουν και πλύση εγκεφάλου με την παράσταση και μάλιστα μέσα στο ιερό μας θέατρο. ΕΥΓΕ στους υπουργούς που υπέγραψαν για να γίνει αυτή η παράσταση. Εύγε στο ήθος τους και στα παντελόνια που φοράνε. Εμείς όμως, ενωθήκαμε όπως πάντα στις δύσκολες στιγμές και την σταματήσαμε. Εδώ κάτω σας έχω το φυλλάδιο που φτιάξαμε και μοιράστηκε στον κόσμο που θα πήγαινε στην παράσταση. Αποτέλεσμα; Η παράσταση ματαιώθηκε και για τις 2 μέρες και δεν έγινε ούτε θα γίνει ποτέ. Οι δικαιολογίες από τους υπεύθυνους ήταν αρκετές μα όχι πειστικές, μιάς και πολλές συμπτώσεις έγιναν και επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. άσε δε που είπαν ότι η ηθοποιός Ζαν Μορό μουγκάθηκε ξαφνικά. Ε, τί να κάνουμε; Αυτά παθαίνουν όσοι βρίζουν το φως τους. Το ίδιο το φως τους βυθίζει στο σκοτάδι.

 


ΣΑΛΑΜΙΝΑ 29/9/Ο9

Ασέλγεια στον Ιερό Τύμβο τω προγόνων Σαλαμινο-Ναυμάχων στην Σαλαμίνα.

 

Στις 29/9 στη Σαλαμίνα στα πλαίσια των τοπικών εορτασμών  για την επέτειο της ναυμαχίας  με τους Πέρσες, έκαναν χριστιανικό μνημόσυνο. «Να αναπαυθούν οι ψυχές των κεκοιμημένων δούλων του θεού  - των χριστιανών, Ιεχωβά , Γιαχβέ, Σαβαώθ, Κύριο – στους κόλπους του Αβραάμ και Ιακώβ …κλπ». Παραβρέθηκαν  ο νομάρχης Πειραιά  Γ. Μίχας      nomarhis@nomarhiapeiraia.gr Οι δήμαρχοι Αμπελακίων Μ. Τραυλός info@ampelakia.gr Σαλαμίνας Σ. Σοφράς dimarxos@salamina.gr και στρατιωτική ηγεσία του Ναυτικού.

Κύριοι παπάδες, οργανωτές και μετέχοντες στην τελετή του μνημοσύνου, η πράξη σας είναι Ανήθικη Ιερόσυλη και Ασεβής. Οι ήρωες είναι αθάνατοι και λαμπρά παραδείγματα προς μίμηση. Δεν ζητούν ανάπαυση και συγχώρεση από κανέναν και μάλιστα από ξένους θεούς αφέντες και προγόνους άλλων  λαών. Οι ήρωες ήταν ελεύθεροι άνθρωποι και δεν προσκυνούσαν ούτε θεούς ούτε ανθρώπους. Πολέμησαν για την ελευθερία του τόπου σε πνευματικό και χωροταξικό επίπεδο. Η προσφορά τους  με τον αγώνα τους είναι η αξία της Δημοκρατίας και τα αγαθά του Ελληνικού πολιτισμού. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μαγαρίζετε με τέτοιες τελετές τον Ιερό χώρο του Τύμβου. Οι προγονοί μου δεν ήταν δούλοι  ταπεινοί, υποτακτικοί χριστιανοί. Ήταν Έλληνες υπερήφανοι, Ελεύθερες ψυχές και Πολυθεϊστές. Θέλει ψυχή και «αρχίδια» για να δημιουργήσεις – συμμετάσχεις  σε Μαραθώνα -Θερμοπύλες – Σαλαμίνα – Πλαταιές  και απελευθερωτικές επαναστάσεις. Μην καπηλεύεστε την  επέτειο της ναυμαχίας. Μην θέλετε να προβληθείτε ασελγώντας στη Μνήμη και τις Αξίες των προγόνων.

Δεν τους μοιάζετε πουθενά. Έχετε Μηδίσει. Αυτοί έδιωξαν τον Ασιατικό ολοκληρωτισμό, εσείς τον επιβάλετε  με χριστιανικές τελετουργίες. Με το μνημόσυνο που κάνατε, τους Ακυρώνετε την Νίκη. Χαμένος Αγώνας, προδομένα Ιδανικά.  ΑΙΣΧΟΣ . Ντροπή σας να λέγεστε Έλληνες, γιατί δεν υπάρχει σεβασμός .

 

Ω παίδες Ελλήνων ίτε  Ελευθερούτε Πατρίδα, Ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας Θεών τε Πατρώων έδη Θήκας Προγόνων. Νυν υπέρ πάντων Αγών .

 

Υ.Γ: Στην επόμενη εκδήλωση για την επανάσταση του 21, να φέρετε έναν μουσουλμάνο μουφτή  να κάνει μνημόσυνο. Έτσι για αλλαγή και ποικιλία. 

Έχουμε βαρεθεί τα ίδια και ίδια κάθε χρόνο.

 

Σημείωσις από HellasForever:

Το παραπάνω άρθρο στάλθηκε μέσω e-mail από ανώνυμο. Κι επώνυμος να ήταν θα διατηρούσα την ανωνυμία του. Δράττομαι της ευκαιρίας να παραθέσω κι εγώ μία άποψη πάνω στην φράση: "Ντροπή σας να λέγεστε Έλληνες".

Ας με συγχωρέσει όποιος δεν συμφωνεί με την άποψή μου, αλλά επειδή υπάρχω πρέπει να σκέφτομαι και να έχω άποψη. Μας αποκαλούν ρατσιστές ορισμένα ΤΟΜΑΡΙΑ. Αυτό πάει σε άλλο άρθρο, αλλά για μένα Έλληνας δεν είναι μόνο αυτός που γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά αυτός και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ που σκέφτεται και πράττει Ελληνικά. Η λέξη "ΕΛΛΑΣ" σημαίνει "Γη του Φωτός". Όποιος λοιπόν πράττει φωτισμένα, είναι Έλληνας ανεξαρτήτου χρώματος, ακόμη κι αν έχει γεννηθεί στο Ισραήλ. Δεν φοβάμαι τους Εβραίους που σκέπτονται Ελληνικά, φοβάμαι αυτούς που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, που σκέφτονται Εβραϊκά και που μούχουν κάτσει στον σβέρκο ενώ τους έχω δηλώσει ότι δεν τους γουστάρω και σκέπτονται και πράττουν σαν εισβολείς, σαν δολοφόνοι, σαν να είμαστε κτήματά τους. Φοβάμαι τους Εβραίους που δηλώνουν Έλληνες. Ο σωστός Έλληνας δεν το δηλώνει. Του το αποθέτουν σαν φόρο τιμής στην ταφόπλακα. Ευχαριστώ.


ΩΣΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ

ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ & ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;;

Τα Παραμύθια σας κύριοι, ΑΛΛΟΥ !!! Κλικάρετε ΕΔΩ για να διαπιστώσετε το τί εστί απανταχού χριστιανικό παπαδαριό.

Να δείτε τους Ράμπο με τις Ρόμπες να γίνονται Ρόμπες. Συκοφάντες & Καραγκιόζηδες. Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν. Έτσι γράφει στα βιβλιαράκια τους. Να το αναλύσουμε; "Αν το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι σαν να αγαπάς τον πλησίον σου, τότε γιατί να ασχολείσαι και με τον ΠΛΗΣΙΟΝ όταν μπορείς να ασχολείσαι ΜΟΝΟ με τον εαυτό σου; Το ίδιο δεν είναι;" Στο κείμενο θα δείτε ότι το εφάρμοζαν και το εφαρμόζουν τέλεια.


Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης μάχεται σφοδρά το Ελληνικό Αλφάβητο και γενικά την Ελληνική γλώσσα.

Αν δεν μας γουστάρει να μας το πει κατάμουτρα κι αντρίκεια. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε τα χάλια του.


ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Codex Alimentarius:
Το απόλυτο μέσο αποπληθυσμού ! Το απόλυτο διατροφικό μέσο μαζικής εξόντωσης.
 Η σύγχρονη παγκόσμια κοινωνική μαγεία (μαγγανεία);


Εκατομμύρια άνθρωποι αναμένεται να υποφέρουν από εκφυλιστικές παθήσεις, λόγω κακής διατροφής και περιορισμένης λήψης σημαντικών διατροφικών στοιχείων, εάν επιτραπεί στους ισχυρούς παγκόσμιους οργανισμούς να « ομογενοποιήσουν » τον κόσμο μέσω του νέου Κώδικα Διατροφής...Πολύ λίγοι είναι προς το παρόν εκείνοι που έχουν ακούσει για την ύπαρξη του
Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius), ενώ και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την εφιαλτική πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από την πανίσχυρη αυτή εμπορική επιτροπή.
Σύμφωνα με την ανα­κοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κώδικα
(http://www.codexalimentarius.net/web/index_en.jsp), αποστολή του είναι να «προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών και να διασφαλίσει την τήρηση των κανονισμών του διεθνούς εμπορίου, προωθώντας παράλληλα τον συντονισμό όλων των κανονισμών που αφορούν στην παραγωγή τροφής και λαμβάνονται από διεθνείς κυβερνητι­κούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς».
Η λειτουργία του Δια­τροφικού Κώδικα στηρίζεται σε μία σύμπραξη ανάμεσα στον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (Food and Agriculture Organization - FAO) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό (World Health Organization - WHO).
Η ιστορία του Κώδικα αρχίζει το 1893, όταν οι επικεφαλής της Αυστρο-Ουγγρικής Αυτοκρατορίας αποφάσισαν ότι ήταν απαραί­τητο να δημιουργηθεί ένα σύνολο συγκεκριμένων οδηγιών, βάσει των οποίων τα δικαστήρια θα έκριναν τις υποθέσεις που σχετίζο­νταν με ζητήματα διατροφής και τροφίμων. Το όνομα που δόθηκε στις οδηγίες αυτές ήταν «Codex Alimentarius» και εφαρμόστηκε με επιτυχία έως την πτώση της αυτοκρατορίας το 1918. Ωστόσο, εμπνευστής του διατροφικού κώδικα σιη σύγχρονη -οργουελική- εκδοχή ιου (σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Natural Solutions Foundation, Sp. Rima E. Laibow M.D., από ομι­λία της στον αμερικανικό Εθνικό Οργανισμό Διατροφής - Codex and Nutricide, 2005)
Η εταιρία του derMeer παρασκεύαζε από το θανατηφόρο μείγ­μα αερίων που χρησιμοποιούνταν στους περίφημους θαλάμους αερίων, μέχρι τον χάλυβα και τα πυρομαχικά των Ναζί (μετά τη λήξη του Πολέμου και την καταδίκη 24 από τα μέλη της από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, η εταιρία «διασπάστηκε» σε τρεις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, τις γνωστές BASF, Hoechst και Bayer).
Η ιδέα που εισηγήθηκε ο derMeer μετά την αποφυλάκιση του αφορούσε στον έλεγχο του πληθυσμού μέσα από την τροφή -η οποία έμελλε να υλοποιηθεί αρκετά χρόνια αργότερα. Η επανεισαγωγή του Κώδικα Διατροφής αποφασίστηκε το 1962 σε μία συνεδρίαση του ΟΗΕ, προκειμένου «να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών». Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη για τον Κώδικα Διατροφής επιτροπή είναι επιτροπή εμπορίου χωρίς υγειονομική αρμοδιότητα, παρόλο που χρηματοδοτείται κατά το 1/3 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από το 2002, οπότε και οι μεγάλες βιομηχανίες επέλεξαν να στη­ρίξουν τον Κώδικα (παρά τις εισηγήσεις για αναίρεση του από μι­σθωμένο εξωτερικό σύμβουλο αξιολόγησης), αυτός χρησιμοποιείται με την κάλυψη πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς τόσο των φαρμάκων, όσο και των αγροτικών και χημι­κών προϊόντων, προωθώντας την αύξηση των κερδών τους και την υλοποίηση της ατζέντας τους για έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού. Στην τελευταία συνεδρίαση για την προώθηση του Διατροφικού Κώδικα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία από τις 30 Ιου­νίου έως τις 4 Ιουλίου 2008, αποφασίστηκε να τεθούν οι ΗΠΑ επικεφαλής χώρα της επιτροπής, με τη σταθερή υποστήριξη των συμμάχων τους (Αυστραλία, Αργεντινή, Βραζιλία, Καναδάς, Ινδονησία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μεξικό, Σιγκαπούρη και Ε.Ε.).

Συντονισμένη απειλή για την παγκόσμια υγεία
Ο Κώδικας δρα υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπο­ρίου, έχοντας τη λογική των ναπολεόντιων νόμων - αντί δηλαδή για τη συνήθη πρακτική, κατά την οποία αναγράφονται τα διατροφικά στοιχεία και οι ουσίες που απαγορεύονται,
ο Κώδικας αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται, καθιστώντας αυτομάτως παράνομη την κατοχή, παραγωγή και εμπορία οποιουδήποτε διατροφικού είδους και στοιχείου δεν περιλαμβάνεται
σε αυτόν.

Όπως εξηγεί η δρ. Ριμα Λέυμποου,
από την 1η Ιανουαρίου 2010, οπότε η εφαρμογή του Κώδικα θα γίνει υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, αν ένα κράτος-μέλος αρνηθεί να επικυρώσει ή να τηρήσει τους όρους του, χάνει αυτομάτως οποιαδήποτε προσφυγή γίνει εναντίον του από άλλο κράτος-μέλος,
όσο εξωφρενική και αν είναι αυτή.
Πολλοί κρατικοί οργανισμοί και υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Θεραπευτικών Αγαθών της Αυστραλίας, επιχειρούν να κατευνάσουν τις ανησυ­χίες του κοινού, καταφεύγοντας σε δια­βεβαιώσεις ότι οι οδηγίες του Κώδικα για την κατάργηση των βιταμινών και των μετάλλων δεν θα εφαρμοστούν στη χώρα τους. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρί­ζει ποιοι άλλοι συνοδευτικοί νόμοι θα θεσπιστούν εν όψει της εναρμόνισης των κρατών-μελών του Οργανισμού με τις οδηγίες του Κώδικα.
Ορισμένες από τις ρυθμίσεις που προβλέπονται από τον Διατροφικό Κώδικα, οι οποίες προτείνεται να τεθούν σε ισχύ στο προσεχές μέλλον και, θα είναι αμετάκλητες, περιλαμβάνουν τα εξής:
Ο Κώδικας θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «
τοξίνες ή δηλητήρια».
Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα δήθεν «τοξικά» θρεπτικά στοιχεία (εκτός και αν οι καταναλωτές μπορούν να παράγουν και να καταναλώνουν την τροφή τους σε τοπικό επίπεδο).

Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας». Αν ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έπραξε με γνώμο­να την προστασία του κοινού, τότε γιατί δεν ενημερώθηκε η αμε­ρικανική Κοινή Γνώμη;
• Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει «ευεργετικές» ουσίες, όπως το Φθόριο_(3,8 mg ημερη­σίως),
το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα.•Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. δι βιταμίνες Α, Β, C, D, ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θερα­πευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της σημερινής συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο για κάποιον να βρίσκει τα παραπάνω στοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται.
Είναι πιθανό να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται για τη διατροφή και αφορούν σε βιταμίνες και μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων των άρθρων που θα δημοσιεύονται σε περιοδικά ή στο Διαδίκτυο, καθώς και προφορικών συμβουλών σε οποιονδήποτε). Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και ίσως να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις για την εμπλεκόμενη χώρα.
• Όλες οι αγελάδες που θα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων σε όλο τον πλανήτη θα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε αγωγή με τη γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη των βοοειδών της γνωστής Μονσάντο
• Όλα τα ζώα που θα χρησιμοποιούνται για τη διατροφή θα υποβάλλονται σε αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά και εξωγενείς αυξητικές ορμόνες, Θα επανεισαχθεί η χρήση στη διατροφή επικίνδυνων και καρκινογόνων εντομοκτόνων συμπεριλαμβανομένωνκαι επτά από τα θεωρούμενα ως δώδεκα χειρότερα (όπως π.χ. το DDT, το εξαχλωροβενζόλιο, το αλντρίν και το , τοξαφαίνιο), η χρήση τωνοποίων απαγορεύτηκε στη σύνοδο της Στοκχόλμης το 1991 από 176 χώρες(συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ). Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι στο εξής καμία χώρα δεν θα έχει το δικαίωμα να εμποδίσει την εισαγωγή και να προβεί σε απαγόρευση της κυκλοφορίας τροφίμων που περιέχουν τα παραπάνω -χαρακτηρισμένα ως εξαιρετικά επικίνδυνα, με μόνιμες επιπτώσεις- χημικά, καθώς αυτό θα σήμαινε παραβίαση των διεθνών κανονισμών εμπορίου, οδηγώντας σε εξοντωτικές οικονομικές κυρώσεις.
· Ο Κώδικας θα επιτρέπει τη συσσώρευση σε επικίνδυνα και τοξικά επίπεδα της αφλατοξίνης (0,5 ρρο) στο γάλα, Πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρότερη καρκινογόνο ουσία (από τις μη σχετιζόμενες με ραδιενεργό ακτινοβολία), η οποία παράγεται σε ζωικές τροφές που έχουν αναπτύξει μήκυτες (μούχλα) κατά την αποθήκευση τους. Η χρήση αυξητικών ορμονών και αντιβιοτικών θα καταστεί υπο­χρεωτική σε όλα τα είδη ζώων, πτηνών, πουλερικών και ψαριών που προορίζονται για την ανθρώπινη διατροφή. Θα επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο η εισαγωγή άγνωστων και δυνητικά θανάσιμων γενετικά τροποποιημένων ποικιλιών σε ζώα, ψάρια και πτηνά. Θα επιτραπούν αυξημένα επίπεδα σε κατάλοιπα από -γνωστά για τις τοξικές τους επιπτώσεις σε ανθρώπους και ζώα- εντομο­κτόνα και φυτοφάρμακα.
Όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί η δρ. Ρίμα
, βιταμί­νες, μέταλλα, ακόμα και βότανα (όπως η εξαιρετικά ευεργετική για το ανοσοποιητικό σύστημα Εχινάτσια) πρόκειται να απαγορευτούν κατά αντίστοιχο τρόπο με τις ναρκωτικές ουσίες, αν οι πολίτες δεν αντισταθούν στην εφαρμογή των διατάξεων του νέου Διατροφικού Κώδικα.

Μαζική εξόντωση του πληθυσμού.
Το γεγονός ότι, στα περισσότερα κράτη (π.χ. στις ΗΠΑ, από το 1995), ισχύουν διατάξεις που καθορίζουν ότι οι διεθνείς κανονισμοί. Υπερισχύουν των εγχωρίων νόμων καθιστά ουσιαστικά αδύνατη την αναίρεση του Διατροφικού Κώδικα μετά την εφαρμο­γή της «εναρμονισμένης» λειτουργίας του από τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου το 2010.

Ο Κώδικας ίσως θα μπορούσε να περιγραφεί ακριβέστερα ως ένας οικονομικά επωφελής
μηχανισμός ελέγχου του πληθυσμού, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ, καθοδηγούμενες κυρίως από τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, αποβλέπουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από τα σημερινά εκτιμώμενα 6,692 δισ.,
Στα
εκτιμώμενα 500 εκατ. - μείωση κατά περίπου 93%!
Ουσιαστικά, πρόκειται για την εφραρμογή μιας μεθοδολογίας που βρίσκεται σε αντιστοιχία με άλλες πρακτικές που ήδη τίθε­νται σε εφαρμογή για τον ίδιο σκοπό, όπως π.χ. η εισαγωγή ουσιών και
στοιχείων στα εμβόλια που καταστρέφουν το DΝΑ και αναστέλλουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος (ακόμα και στελέχη της γρίππης των πτηνών ή του ιού του ΑΙΌ8), η γενικευμένη χρήση της ασπαρτάμης, η επιβολή των αεροψεκασμών, η χημειοθεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου κ.λπ.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Προϊόντων Γεωργικής Παραγωγής (ΡΑΟ)και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (WΗΟ), από μόνη της η οδηγία για ελαχιστοποίηση της χρήσης βιταμινών και μετάλλων εκτιμάται ότι θα επιφέρει μέσα σε μια δεκαετία τον θάνατο του­λάχιστον 3 δισ. ανθρώπων. Από τους θανάτους αυτούς, το 1 δισ.θα προέλθει απευθείας από τη στέρηση τροφής, ενώ τα υπόλοιπα 2 δισ. θα επέλθουν ως συνέπεια της κακής ποιότητας διατροφής από εκφυλιστικές ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, όπως είναι οι διάφορες μορφές καρκίνου, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο διαβήτης.
Η χορήγηση τροφής αποστραγγισμένης από κάθε είδους θρεπτι­κές ουσίες, βομβαρδισμένης με ακτινοβολία και γεμάτης με τοξίνες, ορμόνες και φυτοφάρμακα-εντομοκτόνα, είναι πραγματικά ο ταχύτερος και πλέον επωφελής οικονομικά τρόπος για τη δημιουργία ενός κύματος κρουσμάτων από ασθένειες, για τις οποίες η πλέον ενδεδειγμένη δράση είναι η επίσης τοξική φαρμακευτική αγωγή. Η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία περίμενε την επικείμενη εναρμόνιση όλων των κρατών-μελών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με τον Κοντεξ Αλιμεντάριους για χρόνια...

Αντίσταση στον Κώδικα

Η επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της δρ.
Rima Laibow, έχει ήδη καταθέσει αγωγές εναντίον της αμερικανικής κυβέρνη­σης και αντιμάχεται την εφαρμογή του Κώδικα σε κάθε χώρα όπου πραγματοποιούνται οι τακτικές συνεδριάσεις της επιτροπής, ενημερώνοντας κοινό και εκλεγμένους αντιπροσώπους για τις ολέθριες επιπτώσεις.
Όπως φάνηκε και από τα εξαιρετικά ενθαρρυντικά αποτελέσματα της διεθνούς αντίστασης στα ίδια συμφέροντα, σχετικά μετην επιβολή των μεταλλαγμένων τροφίμων στη σύγχρονη διατροφή,
οι μεγάλες πολυεθνικές των τροφίμων, φαρμάκων, γεωργικών και χημικών
προϊόντων δεν είναι ανίκητες.
Ο αγώνας της μαχητικής αυτής ιατρού έχει ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες παγκοσμίως ενημερώνονται, αφυπνίζονται και παίρνουν θέση ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα που επιβου­λεύονται
το μέλλον της ανθρωπότητας...

Σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την βιντεοσκοπημένη ομιλία της αναφορικά
με τον Κώδικα Διατροφής ή
Codex Alimentarius στην ηλεκτρονική διεύθυνση :
http://video.google.com/videoplay?docid=-526688491249523363


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2009. hellasforever.gr
 

 

Google